Web site Hanul Muresenilor

Concept Advertising are plăcerea sa aibe parteneri solizi deschizi la nou și implementarea celor mai noi tehnici în WEB DESIGN.

Pentru Complex Turistic Hanul Mureșenilor am oferit o gama larga de servicii. Produsul final trebuia sa îmbunătățească brandul și prezenta în mediul online a serviciilor oferite de aceștia.

Am început cu crearea unui web site de prezentare a locației, modern, curat ce respecta noile prevederi.

Web site-ul este responsive, intuitiv și ușor de folosit pentru marea majoritate a vizitatorilor. Site-ul se pliaza usor pe orice dimensiune de ecran, fie mobila, desktop sau tv.

In cadrul site-ului am implementat si facebook chat care face ca solicitările clienților sa aibe un răspuns mult mai rapid.

Pentru a creste traficul si veniturile am analizat nisa de piata a Complexului si am optimizat SEO site-ul pentru „cazare Brasov” + derivate, „restaurante nunti Brasov„, „piscine Brasov„, „centru SPA Brasov„, „cazare la munte„…

Lista servicii oferite

Despre client

Hanu Muresenilor este un complex tursitic de 4 stele in Brasov. Hotelul Hanul Muresenilor este clasificat la 4 stele. Hotelul dispune de o structura ce se pliaza pe toate categoriile de turisti.

De la familii cu copii pana la grupuri corporate se pot caza in camere duble / apartamente unde beneficiati de paturi matrimoniale de marime king size – 2/2.20 m sau cazare in camere cu paturi single sau twin.

Hotelul dispune in total de 81 de locuri de cazare in 6 apartamente de tip garsoniera (junior suite), 3 camere single, 24 de camere matrimoniale sau duble twin, 1 nivel de penthouse cu 4 camere duble deluxe, livin.

Complexul mai dispune si un al doilea Pensthouse cu 11 locuri de cazare dispuse astfel: 1 apartament de 3 persoane, 1 camera dubla si 2 camere de 3 persoane.