generare meniu online cu accesare prin scanare qr code cu telefonul mobil

Alege cea mai sigura soluție pentru meniuri online cu accesare prin scanare QR Code cu ajutorul camerei foto a telefonului mobil.

Meniuri online QR code mai eficiente

Clienții tăi accesează meniul scanând codul QR de pe stickerul sau dysplay-ul din plexiglas aflat pe masă, cu ajutorul camerei telefonului.

Siguranță maxima

Accesând meniul online direct de pe dispozitivul clientului eviți contactul fizic cum se întâmpla în cazul unui meniu fizic, ce trebuie dezinfectat după fiecare client, pagina cu pagina.

Cat costa un meniu online QR code?


Poti sa iti creezi meniul online gratuit. In functie de numarul de preparate pe care le ai poti face upgrade la un plan tarifar superior.

Meniul online cu qr code gratuit pentru 2 categorii in meniu ( ex: ciorbe, preparate din vita, pui, porc..), 5 preparate / fiecare categorie, cu 200 Scanări pe lună

Daca ai nevoie de mai mult poti alege planul Standard unde ai Nelimitat categorii in meniu ( ex: ciorbe, preparate din vita, pui, porc..). Nelimitat preparate / fiecare categorie. Nelimitat Scanări pe lună.


Care sunt pașii pentru a obține un meniu online?


Tot ce trebuie sa faci este sa intri in aplicatie qr.q-web.ro, sa iti creezi un cont gratuit, sa adaugi detaliile restaurantului (descriere, adresa) si sa adaugi preparatele in meniu. Totul dureaza mai putin de 10 minute


În cât timp obțin un meniu online?


Meniul online este disponibil imediat dupa ce iti adaugi restauratul in aplicatia online.

Ce se întâmpla dacă doresc sa schimb preturi in meniul online?


Fiind digital se poate face aceasta operațiune imediat. Te conectezi in contul tau accesezi meniul si modifici produsele. Poti sterge produse sau sa adaugi altele fara sa se modifice QR codul.

Se pot pune poze în meniul digital?


Desigur putem include poze pentru fiecare preparat sau la oricare preparat din meniu.

Dacă nu ai poze reușite cu preparatele restaurantului, noi te putem ajuta cu poze de produs food. Stabilim la ce produse dorești poze iar noi ne punem pe treaba împreuna cu bucătarul tău 🙂

Ce este un QR Code?


Codul QR este marcă comercială pentru un tip de cod de bare matrice conceput pentru prima dată în 1994 pentru industria auto din Japonia.

Un cod de bare este o etichetă optică care poate fi citită de către aparate (telefoane, scaner) care conține informații despre articolul la care este atașat.

generare meniu online cu accesare prin scanare qr code cu telefonul mobil