generare meniu online cu accesare prin scanare qr code cu telefonul mobil

Alege cea mai sigura soluție pentru meniuri online cu accesare prin scanare QR Code cu ajutorul camerei foto a telefonului mobil.

Meniuri online mai eficiente

Clienții tăi accesează meniul scanând codul QR de pe stickerul sau dysplay-ul din plexiglas aflat pe masă, cu ajutorul camerei telefonului.

Siguranță maxima

Accesând meniul online direct de pe dispozitivul clientului eviți contactul fizic cum se întâmpla în cazul unui meniu fizic, ce trebuie dezinfectat după fiecare client, pagina cu pagina.

Care sunt pașii pentru a obține un meniu online?

Primul pas pe care trebuie sa faci este sa ne contactezi pentru a ne cunoaște și a ne explica exact de ce ai nevoie ( cantitate de stickere, flyere, broșuri, design grafic pentru stickere.. )

În cât timp obțin un meniu online?

Meniul online este gata după ce primim de la tine logo-ul restaurantului, cafenelei sau barului si de asemenea meniul.

În continuare noi tehnoredactam meniul și în transpunem după cum dorești într-un landing page, carte pdf sau interactiv.

Toata procedura nu durează mai mult de 1 săptămână.

Ce se întâmpla dacă doresc sa schimb preturi in meniul online?

Fiind digital se poate face aceasta operațiune imediat. Ne contactezi prin telefon :0768512275 sau email office@concept-advertising.ro iar noi facem modificările cerute.

Se pot pune poze în meniul digital?

Desigur putem include poze pentru fiecare preparat sau la oricare preparat din meniu.

Dacă nu ai poze reușite cu preparatele restaurantului, noi te putem ajuta cu poze de produs food. Stabilim la ce produse dorești poze iar noi ne punem pe treaba împreuna cu bucătarul tău 🙂

Ce este un QR Code?

Codul QR este marcă comercială pentru un tip de cod de bare matrice conceput pentru prima dată în 1994 pentru industria auto din Japonia.

Un cod de bare este o etichetă optică care poate fi citită de către aparate (telefoane, scaner) care conține informații despre articolul la care este atașat.

generare meniu online cu accesare prin scanare qr code cu telefonul mobil