Servicii de administrare site web Brasov sau mentenanță website Brasov la cele mai bune preturi. Oferim servicii complete ce include si promovare online.

Ce insemana administrare site web Brasov ?

Mentenanta site Brasov sau administrare site Brasov este actiunea de actualizare platforma și conţinutul site-ului sau blogului tău conform nevoilor tale, pentru a menţine o prezenţă de încredere în mediul online.

Ce servicii aveți incluse pentru administrare site?

In funcție de necesitățile tale iti putem oferi următoarele servicii: back-up site si e-mail zilnic, postare articole pe blog , postare produse la vânzare, scriere meta taguri pentru optimizare SEO on page, scriere articole, optimizare viteza încărcare site, grafica digitala pentru bannere, postări programate pe social media, instalare pluginuri/ module, configurări module/ pluginuri, update CMS/ WordPress…

Oferiți administrare site WordPress?

Oferim si mentenanta pentru site-urile dezvoltate pe platforma WordPress. Instalare pluginuri, configurare plugin, back-up, update core, configurare thema site, redesign site…

Platforma WordPress este principalul “motor” al site-urilor de prezentare. Datorită acestei popularități este și ținta favorită pentru atacuri cibernetice. Comunitatea din spatele platformei WordPress și a componentelor aditionale ale acesteia se ocupă permanent de îmbunătățirea și dezvoltarea unori noi funcționalități acoperind în același timp breșele de securitate prin update-uri regulate.