Servicii de administrare site sau mentenanță site la cele mai bune preturi. Oferim servicii complete ce include si promovare online.

Ce insemana mentenanta site?

Mentenatan site sau administrare site este actiunea de actualizare platforma și conţinutul site-ului sau blogului tău conform nevoilor tale, pentru a menţine o prezenţă de încredere în mediul online.

Ce servicii aveți incluse pentru administrare site?

In funcție de necesitățile tale iti putem oferi următoarele servicii: back-up site si e-mail zilnic, postare articole pe blog , postare produse la vânzare, scriere meta taguri pentru optimizare SEO on page, scriere articole, optimizare viteza încărcare site, grafica digitala pentru bannere, postări programate pe social media, instalare pluginuri/ module, configurări module/ pluginuri, update CMS/ WordPress…

Oferiți administrare site WordPress?

Oferim si mentenanta pentru site-urile dezvoltate pe platforma WordPress. Instalare pluginuri, configurare plugin, back-up, update core, configurare thema site, redesign site…

Platforma WordPress este principalul “motor” al site-urilor de prezentare. Datorită acestei popularități este și ținta favorită pentru atacuri cibernetice. Comunitatea din spatele platformei WordPress și a componentelor aditionale ale acesteia se ocupă permanent de îmbunătățirea și dezvoltarea unori noi funcționalități acoperind în același timp breșele de securitate prin update-uri regulate.