Q-WEB , fabrica de web site-uri, web design este o subdiviziune a agentiei de publicitate Concept Advertising.

Pentru ca a venit vremea sa creem echipe specializate pentru fiecare proiect imparte, am ales sa creem o fabrica de site-uri.

Dupa cum ne spune si motto-ul „fabrica de site-uri” asa am dorii sa creem din Q-WEB, o subdiviziune unde sa iti poti creea orice web site fie el de prezentare, magazin online sau aplicatie web (platforma).

Mai mult Q-WEB o sa iti ofere servicii complete, de promovare online, optimizare SEO, grafica, logo, sedinte foto produs sau arhitecturale.

Q-WEB , fabrica de web site-uri, web design este o subdiviziune a agentiei de publicitate Concept Advertising.

De ce sa alegi Q-WEB?

De ce sa apelezi la o agentie de web design/ fabrica de site-uri, Q-WEB? Raspunsul la aceasta intrebare este foarte simplu.

Q- Quality/ calitatea este cea ce ne defineste. Un site web de calitate este definit de unicitatea designului web, continut si promovare online.

Aceasta reteta ce iti garanteaza cresterea afaceri tale, clienti noi, incasari mai mari.

Q- Quickly/ rapiditatea cu care iti urcam in mediul online afacerea. Nu avem nevoie de ani de zile ca sa iti facem promore site web. De asemenea nu avem nevoie de luni de zile ca sa iti oferim un site web perfect pentru businessul tau.

Q-WEB este o subdiviziune a Concept Advertising – agentie de publicitate Brasov si este o agentie de web design din Brasov cu experinta in marketing online/ promovare si branding.

Intrebari frecvente:

De unde incep?

Fie ca ai nevoie de creerea unui site web, redesign site vechi, web design, magazin online, aplicatie online sau promovare online, inceputul este de a ne contacta si sa ne impartasesti dorinta ta, ideea  ta de business. Hai sa faci cunostinta cu echipa noastra de web design.

Cine imi va asigura mentenanta web site-ului?

Datoria noastra celor de la Q-WEB este sa iti asiguram functionalitatea site-ului web. Noi de ocupam de hosting, e-mail, reinoire domeniu, actualizare.

Imi oferiti si promovare online?

Promovarea este cheia unei afaceri profitabile. Tehnicile si strateghiile de marketing online, promovare, optimizare SEO si Link Building sunt la alegerea ta. Poti opta pentru un audit absolut gratuit unde te invatam ce ar trebui facut ca sa fii in prima pagina google.

Cat costa un site web?

Aceasta intrebare “cat costa un site web?” este foarte vaga. In functie de necesitatiile de digitalizare a businessului  tau iti oferim si costurile exacte. Nu exista cost pe ora. Suma finala este pe proiect.
Astfel ai cheltuielile sub control.