Creare site-uri web profesionale, în rate. Concept Advertising vine în ajutorul tău cu creare site-ului cu plata în rate.

Cred ca este timpul sa te gândești mai mult la afacerea ta acum, pentru a trece cu bine peste criza economica ce își va face prezenta simțita, din ce în ce mai mult.

Daca încă nu deții un site web acum este timpul sa fii la curent cu oportunitățile ce ți le va crea o afacere online.

In primul rând analizează-ți comportamentul de consumator. Când vrei sa achiziționezi ceva mai întâi cauți pe internet/ Google acel lucru.

Apoi faci comparații de preturi și specificații ce definesc acel lucru pe care vrei sa îl achiziționezi online sau offline.

Deja ți-ai făcut o idee exacta iar achiziția lui este mai aproape de finalizare.

La fel este si cu afacerea ta. Clienți cauta serviciile sau produsele asemănătoare cu alte tale pe Google. Ei încă nu te cunosc dar nu este târziu.

Ce am nevoie pentru un site web?

Pentru a crea un site web ai nevoie de doua lucruri esențiale.

 • nume de domeniu
 • hosting

Numele de domeniu este adresa site-ului tau. exemplu.ro. Acum găsești o sumedenie de extensii nume domeniu, nu este obligatoriu sa fie de forma .ro. Numele de domeniu poate fi .com, .biz, .travel, .agency, .gov, .uk iar aria este foarte larga. Iti poti alege ce extensie doresti.

Un tips la înregistrare numelui de domeniu: cu cât un nume de domeniu este mai scurt cu atât utilizatorii îl țin minte mai repede și o sa ai parte de mai multe accesări directe.

Ce înseamnă accesări directa a unui website. Accesările directe sunt acele vizite pe care le fac utilizatorii din Browser utilizând bara de navigare in care scrie linkul site-ului tău.

Ce alte accesări site mai sunt disponibile?

Accesarile sunt impartite in 4 categorii:

 • accesări site direct – pe care l-am explicat mai sus
 • accesări site din social media
 • accesări site din referent link surse externe, nu social media
 • accesări site din e-mail
 • accesări site organice din motoarele de căutare.

Acum se le explicam pe celelalte. Accesări site din social media. Este acel trafic adus in site din social media, facebook, instagram, linkedin… De recomandat când faci postări pe social media sa incluzi si linkul site-ului tău. Astfel utilizatori au posibilitatea sa acceseze mai multe informații despre compania ta.

Accesări site din referent link/ LinkBack. Este traficul contorizat din surse externe, cum ar fi postări din bloguri, comunicate de presa, campanii de afiliere…

Accesări site din e-mail. Traficul pe care ți-l aduce un e-mail trimis către colaboratori. De obicei în e-mailuri trebuie sa incluzi o semnătura cu datele tale de contact. De aici iți poate accesa site-ul foarte ușor un viitor client cu care abia ai făcut cunoștință,

Si cele din urma dar cel mai importante sunt accesările organice. Acest tip de accesări iți aduce clienți noi din motoarele de căutare.

Iti recomand sa citești și articolele despre optimizarea seo.

Noi te pot ajuta sa iți deschizi un magazin online sau un site de prezentare în cel mai scurt timp, cu plata în rate! Știu ca va este greu de aceea plata în rate cred ca este de bun augur!BONUS: hosting gratuit 12 luni!

Revenim la subiectul principal realizare site web!

De unde pot sa achizitionez un nume de domeniu?

Numele de domeniu.ro îl poți achiziționa de pe siteul Registrul de domenii Romania ROTLD sau puteți sa ne contactați pentru a va ajuta cu un pachet complet nume domeniu + găzduire/hosting.

Cat costa un domeniu.ro?

Costul serviciului pentru înregistrarea unui nume de domeniu .RO este de 12 € la care se adaugă TVA (19%) în valoare totală de 14,28 € pe an (1 an = 365 zile).

De unde pot achiziționa hosting?

Hosting se poate achizitiona innclusiv de la noi Concept Advertising. Avem pachete de gazduire in cloud.

Pentru cluster-ul de stocare folosim exclusiv SSD-uri NVMe enterprise și multiple conexiuni de 20Gbit/s. VPS-ul beneficiază astfel de viteze mari de read/write, de până la 2.5GB/s.

 • 15 GB SSD High Available*
 • 1 GB RAM DDR4 ECC
 • 1 CPU @ Intel Xeon Skylake
 • 1 IPv4 public @ 1 Gb/s
 • Trafic internet 1 TB
 • 1 IPv4 privat @ 10 Gb/s *

Pret gazduire – 350 lei/ an