Creare site Brasov . Oferim cele mai bune soluții pentru orice tip de afacere. Realizam site-uri de prezentare, creare magazine online, promovare online, optimizare SEO, înscriere Google.

Concept Advertising firma de web design Brasov.

Întrebări frecvente creare site

Ce este o agenție de web design?

Agenția de web design este o firma care se ocupa cu realizarea site-urilor de orice fel. Fie ca este vorba de magazin online, blog, site de prezentare, restaurant, hotel, pensiune, bar…

O agenție de web design se ocupa de la 0 de proiectul tau. De la realizarea brandului/identitatea vizuala/logo pana la integrarea modulelor necesare afacerii dumneavoastra ( plati, curierat, api, facturi, stoc..)

Aveți un portofoliu de site-uri?

Desigur. Noi am încercat ca întreaga noastră munca sa o postam pe concept-advertising.ro. Aici in rubrica web design aveți câteva dintre lucrările noastre.

Preț creare site de prezentare?

In funcție de complexitatea proiectului se poate stabili și prețul unui site. In general un site de prezentare nu are mai mult de 6 pagini, formular de contact, harta localizare. Prețul pentru un astfel de site este de 300 de euro.

Preț realizare magazin online?

Prețul realizării unui magazin online fie el creat cu framework wordpress, magento, prestashop.. incepe de la 850 de euro.

Preț creare site wordpress?

WordPress este o platforma ușor de administrat de către utilizator. Dar pentru aceasta platforma este necesara realizarea unei theme. Pentru realizarea unei theme custome pentru wordpress preturile încep de la 450 de euro/site

Ce este o theme/ tema pentru wordpress?

Thema/tema este designul personalizat a întregului conținut dintr-un site wordpress. In wordpress se realizează site-uri cu conținut dinamic. Folosește baze de date pentru a stoca conținutul iar apoi la vizitarea site-ului, acesta afișează interogând baza de date alcătuind întreaga pagina din postări, imagini…

Puteți sa ma ajutați și cu creare logo-ului?

Desigur. Va putem crea un logo conform specificațiilor dumneavoastră sau ne puteți oferii încredere și vom realiza un logo perfect pentru afacerea dumneavoastră ce urmează sa o lansați în online.

De unde pot cumpăra numele de domeniu.ro/.com

Numele de domeniu il puteti achizitiona direct de la noi sau de la ROTLD.RO

RoTLD este autoritatea oficială (registru) pentru domeniile .ro.

BONUS: va oferim nume de domeniu gratuit.

Cât este valabil un nume de domeniu.ro/.com ?

Numele de domeniu.com se reînnoiesc anul iar pentru domeniile.ro puteți sa le reinoiti anual, sau la 10 ani.

Daca nu doriți sa reinoiti valabilitatea numelui de domeniu acesta devine disponibil la cumpărare.

Am nevoie de gazduire/hosting pentru site?

Site-ul este alcătuit din fișiere care vor trebui găzduite pe un server special.

BONUS: va oferim găzduire gratuita.

Ce înseamna responsive?

Site web Responsive este termenul folosit atunci când un site-ul se redimensioneaza pentru orice devince cu care este accesat: laptop, desktop, mobile, tableta, smart tv.

Oferiți administrare site?

Desigur. Concept Advertising oferă și administrare site. Orice doriți sa modificați sau sa adaugați noi va suntem alături. Suport 24/7 prin e-mail și whatsapp.

Oferiți si servicii de copywriting?

Servicii de copywriting sunt obsolut esentiale pentru un web site. De aceea lasă în seama noastră acest aspect. Vom concepe cele mai atractive texte de prezentare sau produs pentru tine.

Am nevoie de optimizare SEO?

Optimizarea SEO este folosita pentru a atrage câti mai multi clienți din motoarele de căutare. Site-ul tău prin optimizare SEO va fi afișat în prima pagina google.

Obține oferta de preț creare site