Depozit covoare Armeda Carpet

Pasiunea pentru covoare si traditia mostenita au dus la crearea Armeda Carpet, de 4 ani prezenti in piata, ca si importator si distribuitor de covoare en-gros; suntem mereu in cautarea de inovatie si originalitate.

Cu peste 14 colectii, produse sub eticheta Armeda Carpet, cu design si calitate deosebita, va invitam, ca prin intermediul site-ului nostru, sa pasiti intr-un adevarat Univers al Covoarelor si al bunului gust.

Covoarele Armeda Carpet sunt mereu cu un pas inanintea modei; impreuna cu producatorii cautam sa creem cele mai calitative si invatoare produse, pe care le comercializam apoi la cele mai avantajoase preturi.

Colaborarea cu fabrici renumite precum Atlas CarpetRoyal HaliReis Carpet, aduce in Romania covoare de calitate superioara, din diferite materiale: bumbac, acril, vascoza; combinate in mod exemplar cu materiale sintetice pentru a conferi covoarelor rezistenta, stralucire, rafinitate.

Fie ca sunteti in cautarea unui covor pentru casa dumneavoastra, a unuii cadou sau vreti sa comercializati produsele noastre, va invitam sa ne vizititati si sa ne contactati.