City Center – clinica stomatologica Brasov. Acesta este crezul profesionistilor de la City Center. Tu ai grija de tine, ceea ce te transforma in factorul cheie al tratamentului. Nici un proces de vindecare nu este eficient decat daca pacientul participa la el.

Servicii stomatologice

Stomatologie copii Brasov

City Center – stomatologie copii Brasov. Copiii sunt unii dintre cei mai cuminti si ascultatori pacienți, de care avem grija in mod special la City Center Brasov.

Echipa noastra este alcatuita din cei mai buni stomatologi, specializati pe zona de pediatrie, iar cabinetele sunt special amenajate pentru a transforma prima vizita la stomatolog intr-o experienta frumoasa, dar mai ales nedureroasa.

Aparate dentare

Aparate dentare City Center. Specialistii City Center Dental recomanda ca prima evaluare ortodontica a copilului sa aiba loc pana in varsta de 7 ani, cand dintii temporari incep sa fie inlocuiti de cei permanenti.

Albire dinti

Albirea dintilor este una dintre cele mai rapide metode de a reda pacientului zambetul perfect.

In cadrul clinicii CITY CENTER DENTAL, recomandam albirea cu laser dentar, o metoda sigura si non invaziva de a obtine rezultatul dorit.

Implantologie

Pierderea dintilor este una dintre cele mai grave probleme dentare care pot afecta viata unui adult. Din fericire, exista solutii moderne pentru a remedia aceasta problema. Cea mai eficienta dintre ele este implantul dentar.

Implantul dentar este o radacina artficiala care confera stabilitate coroanei artificiale si restabileste echilibrul estetic al fetei.  Realizarea implanturilor dentare este un proces laborios, care are ca principal beneficiu faptul ca dintii sanatosi invecinati raman intacti si functionali, spre deosebire de alte procedee.

Taguri: dentist Brasov, dentist, cabinet stomatologic Brasov, stomatologie Brasov, aparate dentare Brasov, cabinete stomatologie Brasov pentru copii, cabinete stomatologie Brasov preturi, stomatolog Brasov, stomatolog Brasov preturi