Atragerea vizuală a dezvoltării web se realizează prin transformarea unei idei dintr-un concept singular într-o poveste în mai multe pagini, care exprimă un gând comun pe paginile site-ului. Dezvoltarea web are o aplicație vastă și complexă cu fiecare aspect care se adaugă unui site web complet funcțional. Companiile și corporațiile au profitat de puterea dezvoltării web pentru a-și spori veniturile pe piața mondială și pentru a realiza extinderea mărcii pe toate canalele virtuale, cu toate acestea, există întrebări frecvente despre dezvoltarea web care sunt încă neclare pentru multe persoane cu privire la problemele dezvoltare web. În acestă postare, definim ce este dezvoltarea web, identificăm diferențele dintre dezvoltarea web și proiectarea web și acoperim modul în care dezvoltarea web este esențială pentru ca orice afacere să se dezvolte online.

Ce înseamnă web development?

Web development se referă la aplicarea tehnică a limbajelor de programare și / sau a sistemelor de gestionare a conținutului în găzduirea de rețele configurate pentru utilizarea comercială online. Procesele de dezvoltare web includ:

  • Sursa inițială de informații,
  • Planificarea structurală,
  • Proiectare,
  • Dezvoltarea conținutului și compilarea,
  • Codificare,
  • Testarea, revizuirea și lansarea oficială, precum și
  • Întreținerea.

Care este diferența dintre dezvoltare web și proiectare web?

Există o diferență semnificativă între cele două funcții „dezvoltare web” și „proiectare web”, chiar dacă oamenii încurcă adesea acești termeni cu presupunerea că aceștia sunt ambele. Acestea sunt de fapt două seturi de calificări complet diferite și ar trebui luate în considerare de companiile care furnizează aceste servicii.

Web Design

Acest proces se referă în mare măsură la funcțiile de estetică și de utilizare a unui site web. Utilizează diverse instrumente de design grafic și software pentru a crea elemente vizuale esențiale care contribuie la aspectul general al site-ului web. Un web designer folosește principiile de bază de design și cele mai bune teme care sunt ușor de utilizat și îmbunătățesc cadrele unui site web. Designul web include un echilibru în contrastul culorilor în toate paginile și secțiunile cu accent pe elementele proeminente ale site-ului web pentru ușurința utilizării. Consistența este un aspect critic al designului pentru a crea uniformitate în toate secțiunile diferite ale aspectului site-ului.

Web development

În esență, dezvoltarea web are nevoie de o abordare tehnică, în spate, pentru a crea și a pune împreună fiecare element, câte puțin, pentru a modela designul vizual al unui site web, folosind instrumente complexe precum HTML, JavaScript, CSS, PHP și o multitudine de alte limbi de programare pentru a evidenția estetica vizuală.

Dezvoltarea web utilizează o abordare dinamică a creării unui site prin segmentarea componentelor, încorporând în același timp limbi de programare în proces. Cu toate acestea, furnizorii avansați de servicii pot decide să utilizeze instrumente mai ușoare și mai dinamice, cum ar fi sistemele de gestionare a conținutului (Content Management Systems – CMS), cum ar fi WordPress, pentru a eficientiza procesele și pentru a permite o gestionare ușoară, precum și o alternativă mai receptivă pentru companii.

Ce poate face o companie de web development pentru afacerea mea?

Companiile profesionale de web development și companii de web design precum Concept Advertising excelează în furnizarea de servicii profesionale de dezvoltare web pentru site-ul dvs. de afaceri, găzduire, întreținere, strategii SEO, găzduire email, dezvoltare de conținut și o multitudine de alte servicii pentru compania dvs. permiteți afacerii dvs. să genereze trafic, precum și să crească numele dvs. de marcă.

Este necesar să alegeți o companie cu experiență, cu un flux de povesti de succes și o bază largă de clienți mulțumiți pentru a fi siguri că noul dvs. site web nu este doar de ultimă oră, dar este, de asemenea, optimizat pentru scop comercial și vă poate oferi o vizibilitate excelentă în motoarele de căutare. INCredibleIT este un nume de domeniu cu servicii competitive care se aliniază la obiectivele dvs. de afaceri și vă oferă avantajul necesar pentru a concura în vastul domeniu al afacerilor globale.