Website pensiunea Casa Vlasin

Concept Advertising are plăcerea sa aibe parteneri deschiși la nou, unde sa putem implementa cele mai noi tehnici în WEB DESIGN.

Pentru Pensiunea Casa Vlasin din Poiana Brasov am oferit o gama larga de servicii. Produsul final trebuia sa îmbunătățească rata conversiilor din meniul online.

Am început cu crearea unui website de prezentare a locației, modern, curat ce respecta noile prevederi.

Website-ul este responsive, intuitiv și ușor de folosit pentru marea majoritate a vizitatorilor. Site-ul se pliaza usor pe orice dimensiune de ecran, fie mobila, desktop sau tv.

In cadrul site-ului am implementat si facebook chat care face ca solicitările clienților sa aibe un răspuns mult mai rapid.

Pentru a creste traficul si veniturile am analizat nisa de piata a Complexului si am optimizat SEO site-ul pentru „cazare Poiana Braov” + derivate, „restaurante Poiana Brasov„, „pensiunii Poiana Brasov„, „cazare cu tichete vacanta„, „cazare la munte„…

Lista servicii oferite

Despre client

Casa Vlasin este o pensiune de 3 stele din Poiana Brasov. Pensiunea de trei stele are o capacitate de cazare de aproape 40 de locuri. Pensiunea are si parcare privata de pana la 20 de locuri;

Restaurantul Traditional Casa Vlasin din Poiana Brasov este deschis in weekend-uri pentru servirea mesei a la carte sau pentru organizarea de evenimente, botezuri, aniversari, cununii . In prelungirea restaurantului exista o terasă rustica de 40 de locuri unde va puteti bucura in acesta vara de la preparate tradiționale la pizza sau cocktailuri . Spațiul salonului de evenimente va sta la dispoziție pentru organizarea de : nunți, botezuri, zile de naștere, sărbători religioase, revelioane, petreceri.

Este ideală pentru organizarea de teambuiding-uri, work shop-uri pentru cei dispuși să iasă din rutina locațiilor obișnuite  și să ofere participanților o perspectivă “de la inaltime” asupra problemelor iar petrecerile organizate aici au un farmec  aparte

web design Brasov, creare site-uri, magazine online, firma web design
web design Brasov, creare site-uri, magazine online, firma web desig