Creare site cabala la munte Chalet HM. Totul a inceput cu dragostea noastră pentru frumos și pentru natura . De aici a urmat o călătorie frumoasa , alături de o echipa de profesioniști care au dat naștere oazei noastre de relaxare .

Cabana a fost finalizată la începutul anului 2021 . Este o cabana din lemn masiv , cu mobila atent lucrata manual și un stil unic . Amplasată in sufletul pădurii , oaza noastră de relaxare dispune de un jacuzzi in aer liber , ciubăr , o sauna , vatra pentru focul de tabăra , loc amenajat pentru grătar și nenumărate spații de relaxare .

Cabana Chalet HM face parte din Complexul Turistic Hanul Mureșenilor , situată in Brașov , Municipiul Sacele la doar 20 de minute de centrul vechi al Brașovului .

Aici nu te vei putea plictisi niciodata . Locatia dispune de un centru SPA ( Aquaterra Spa ) , teren de tennis , centru de închirieri biciclete , iar iubitorii de drumeții se pot bucura de plimbările in natura pe Promenada Valea Larga sau de traseele montane de la Bunloc, Postăvaru , Piatra Mare și multe altele .

In cadrul complexului clienții se pot bucura de preparate tradiționale și internaționale a la carte pregătite de bucătari aleși cu cea mai mare atentie .

Creare site cabala la munte Chalet HM
Creare site cabala la munte Chalet HM