Website Concept Travel cazare in regim Hotelier
Site cazare

Website Concept Travel cazare in regim Hotelier

Concept Advertising are plăcerea sa aibe parteneri deschisi la nou unde sa putem implementa cele mai noi tehnici în WEB DESIGN.

Pentru Concept Travel am venit cu o soluție inedita de înscriere oferte cazare în regim hotelier destinata pieței din Romania.

Am început cu crearea unui website de prezentare a locației, modern, curat ce respecta noile prevederi.

Website-ul este responsive, intuitiv și ușor de folosit pentru marea majoritate a vizitatorilor. Site-ul se pliaza usor pe orice dimensiune de ecran, fie mobila, desktop sau tv.

In cadrul site-ului am implementat si facebook chat care face ca solicitările clienților sa aibe un răspuns mult mai rapid.

Pentru a creste traficul si veniturile am analizat nisa de piata a Complexului si am optimizat SEO site-ul pentru „agentii imobiliare Brasov” + derivate, „anunturi imobiliare Brasov„, „agentie imobiliara Brasov„, „apartamente de vanzare Brasov„…

Lista servicii oferite

Despre client

Concept Travel este un portal web de promovare servicii cazare in regim hotelier. Daca vreti un fel de airbnb.

Industria hoteliera, a serviciilor şi ospitalității este in schimbare. Turiști cauta alternative pentru serviciile clasice de cazare. Este necesar pe aceasta piață un serviciu personalizat pentru cazare. De aici s-a născut şi ideea de cazare in regim hotelier. Unde va puteți găsi căminul unde sa va petreceți vacanta mai ieftin şi cu un grad de confort ridicat.