Colantare geamuri si vitrine cu folie Brasov

Colantare geamuri și vitrine cu folie este folosita pentru a identifica mai ușor punctul comercial și de asemenea clientul sa fie informat cu ce fel de produse sau servicii va ocupați.

Pentru un aspect mai plăcut sau chiar sa va faceți văzuta vitrina puteți alege colantarea.

Pentru colantarea geamurilor puteți alege nenumărate variante de folii.

Servicii oferite pentru colantare geamuri si vitrine

  • grafica publicitara
  • printare folie colantare geamuri
  • decupare folie colantare geamuri
  • montaj ce implica și curățarea suprafața geamuri
  • garanție

Print folie policromie

Inscripționări vitrine cu print policromie (print in policromie pe folie autocolanta, laminare si aplicare pe geam). Inscripționarea se poate face pe exterior (imagine normala pe print) sau pe interior (print pe autocolant transparent, imagine în oglinda și laminare cu folie alba).

Autocolant cutterat

Inscripționarea cu autocolant vitrine (autocolant decupat la cutter-ploter) într-o paleta foarte larga de culori și nuanțe (mărci Oracal/3M) a datelor de contact, sigla (logo) si informații necesare familiarizării clientului final cu produsul ofertat.

Folie sablare

Inscripționare vitrine cu autocolant sablare. Geamurile sablate au un aspect deosebit datorita îmbinării suprafețelor semimate cu cele transparente.

Folie windowgraphics

Inscripționare vitrine cu windowgraphics ,dacă vreți sa decorați vitrina cu o imagine și nu vreți sa renunțați la lumina naturala și sănătoasa. Window Graphics este un material adeziv cu microperforatii. Din exterior veți putea vedea o imagine unitara fara a sesiza micile perforații, iar din spatele geamului veți putea privi în exterior.