Optimizare SEO pentru 4villagewine.ro


Cu o activitate de peste 25 de ani in domeniul vanzarilor si a promovarii, majoritatea petrecute in cadrul unor mari companii multinaționale, am decis să utilizez experiența cumulată pentru a da naștere unui magazin online de vinuri, un vis care m-a urmărit de foarte multă vreme. Astfel în anul pandemic, 2020, a luat naștere magazinul de vinuri online 4villagewine care s-a clădit în jurul unor pasiuni: vinul și gastronomia.

Întorcându-mă la origini, în Țara Bârsei, orașul meu natal s-a format prin alipirea in timp a patru sate străvechi și transformarea în ceea ce azi este Săcele. În limba maghiară denumirea orașului chiar și azi este ceea străveche : Négyfalu – Patru Sate. Brandul a luat naștere printr-o simplă asociere a originilor cu pasiunea: 4villagewine.

La categoria vinuri albe, 4villagewine vă propune o serie de etichete interesante care provin din regiunile Alsace, din Franța, de pe dealurile care înconjoară frumosul sat Eguisheim și din Spania, regiunea Catalonia – Castell del Remei.

 Vinuri din Franta, provenite din regiunea Alsace (Franța) sau vinuri din SpaniaCatalonia, cu posibilitatea de a plasa comanda online și de a plăti articolele comandate la destinație sau și mai simplu: poți efectua plata online cu cardul.

Degusta sau ofera cadou un vin DOC, AOC, selectate din  zone viticole importante.