Administrare /mentenanță website la cele mai mici preturi. Backup zilnic, monitorizare site, update informații, postări articole noi, SEO On-page

Administrare/ mentenanță website la cele mai mici preturi

Vrei sa ai un site curat, actualizat si securizat?

Atunci ai posibilitatea de a alege serviciul nostru de administrare/ mentenanță site.

Administrare site este un serviciu de mentenanță și actualizare informații website. Prin mentenanță website ne asiguram de funcționalitatea siteului, creare back-up, monitorizare servere găzduire, instalare sau reînnoire certificate de securitatea ssl, administrare adrese email, reînnoire nume domeniu...

Ce înseamna administrare /mentenanță website?

Administrare site este un serviciu de mentenanță și actualizare informații website. 

Prin mentenanță website ne asiguram de funcționalitatea siteului, creare back-up, monitorizare servere găzduire, instalare sau reînnoire certificate de securitatea ssl, administrare adrese email, reînnoire nume domeniu…

La actualizare intra toate activitățile de postare informații noi sau modificare pagini existente.

De ce am nevoie de administrare /mentenanță site? In zilele noastre avem tot mai multe site-uri care sunt supuse atacurilor hackerilor ce doresc sa obțină informații legate de clienții tai.

De ce am nevoie de administrare /mentenanță site?

In zilele noastre avem tot mai multe site-uri care sunt supuse atacurilor hackerilor ce doresc sa obțină informații legate de clienții tai.

De la adrese de email, numere de telefon la date card.

De asemenea exista situații în care serverul da găzduire poate pica sau în urma unor update-uri automate poate sa cauzeze multifuncționalitate websiteului.

Periodic apar update-uri care repara anumite vulnerabilități de securitate și pe seama cărora hackeri sparg site-uri și obțin date importante.

Ce pot pierde dacă îmi sparge site-ul?
Cele mai valoroase informații se regăsesc în emailuri,  conturi private.. Prin spargerea unei adrese de email se pot obține și datele cardurilor cu care a-ți făcut plăți online. Sa nu mai zic de frauda de identitate.

Ce pot pierde dacă îmi sparge site-ul?

Cele mai valoroase informații se regăsesc în emailuri,  conturi private.. Prin spargerea unei adrese de email se pot obține și datele cardurilor cu care a-ți făcut plăți online. Sa nu mai zic de frauda de identitate.

Cum pot obține hackeri informațiile mele? Cele mai multe site-uri va salvează datele de card în urma unei plăți online, desigur cu acceptul tău.

Cum pot obține hackeri informațiile mele?

Cele mai multe site-uri va salvează datele de card în urma unei plăți online, desigur cu acceptul tău. 

Ca sa ai acces la acele date trebuie sa te loghezi pe site-ul  magazinului online, userul fiind adresa de e-mail la care hackerul are acces iar în ceea ce privește parola se poate reseta foarte ușor.

In acest caz dacă ești deținătorul unui magazin online devii răspunzător de datele clienților tai.

Ce avantaje am dacă site-ul este administrat?Primul avantaj și cel mai important este poziționarea site-ului în afișările rezultatelor din motoarele de căutate.

Ce avantaje am dacă site-ul este administrat?

Primul avantaj și cel mai important este poziționarea site-ului în afișările rezultatelor din motoarele de căutate.

Cu cât aveți activitate mai intensa pe website și se aplica și tehnicile SEO, veți avea un trafic crescut și desigur mai multi clienți.

De ce? Pentru ca google dorește sa afișeze cele mai relevante rezultate pentru utilizatorii lui.

De ex: Cauți mașină de vânzare! Google o sa iți afișeze cele mai noi rezultate înscrise în motorul de căutare .

Am simplificat putin mai sus modul în care google afișează rezultatele, adevarul este ca sunt o sumedenie de algoritmi după care google sortează rezultatele. 

Zona din care se face căutarea, locații apropiate, rezultate personalizate pe baza comportamentul utilizatorului, notorietatea brandului, calitatea materialelor postate, linkuri externe care fac trimitere către site-ul vostru, meta taguri, structura site, structura pagina cu idee principala, secundara..

Dar poti citii mai multe in sectiunea optimizare SEO, disponibila aici!

Cat costa mentenanță unui site/luna?Prețul administrării unui website nu este o suma fixa. Se stabilește în urma unei analize a întregului pachet.

Cat costa mentenanță unui site/luna?

Prețul administrării unui website nu este o suma fixa. Se stabilește în urma unei analize a întregului pachet.

Frame work site, stare server, bag-uri de rezolvat, update-uri și frecventa cu care se adaugă sau se modifica informațiile de pe site.

Un preț estimativ pentru administrarea unui site este cu pornire de la 150 de lei/luna.

Suma putând sa ajungă pana la 2000 lei în cazul platformelor complexe ce necesita limbaje de programare complexe.

Un site administrat iți generează și venituri.
Nu ezita sa ne contactezi dacă ai întrebări sau dorești sa te ajutam cu administrarea websiteului.

Administrarea site este unul dintre cele mai importante aspecte, dar trecute cu vederea de cei mai multi detinatori . 

S-ar putea sa nu puneti pret pe administrarea site-ului fie ca nu aveti timp fie ca sunteti de părere ca nu este necesar.

Dar realitatea este alta.Un site web ce are mentenanta si administrare înregistrează mai multe vizite deci clienți finali mai multi, câștiguri mai mari.

Cea mai buna practiva este sa va puneti de partea cealalta, a clientului. Cautati un anumit lucru prin intermediul google.

Cu siguranta dupa lista de rezultate afisate mai faceti un filtru personal al acestora.

De cele mai multe ori vezi vedea data la care a fost publicat articolul. Daca este scris cu doi ani in urma vezi evita sa intrati pee acel site pentru ca considerati ca nu mai este de actualitate.Acesta este o simpla demonstratie de ce aveti nevoie de administare site!
Dar ce face un administrator web?

Conturi de utilizator

Pentru mulți oameni, prima și adesea singura dată când interacționează cu administratorul lor web este atunci când obțin un cont pe sistem. 

Conturile nu sunt create pur și simplu de la zero sau pentru că computerul știa că ai nevoie de unul. În schimb, cineva trebuie să introducă informații despre tine, pentru ca contul tău să poată fi creat. 

Acesta este în general un administrator de sistem pentru site-ul web.Aceasta este doar o mică parte din ceea ce presupune administrarea web. 

De fapt, crearea de conturi de utilizator este de obicei automatizată și administratorul de sitem le privește doar atunci când ceva se sparge, mai degrabă decât pentru fiecare cont individual. 

Dacă se întâmplă să știți că conturile dvs. sunt create manual, asigurați-vă că îi mulțumiți administratorului pentru crearea contului. 

Poate fi o sarcină relativ simplă pentru el sau ea, dar să recunoaștem munca pe care administratorii o fac pentru tine, poți parcurge un drum lung când ai nevoie de ajutorul lor pentru ceva mai mare (și ai încredere în noi, vei avea nevoie de ajutorul lor pentru ceva mai mare în viitorul).

Securitate Web

Securitatea este probabil cea mai importantă parte a administrării web. 

Dacă serverul dvs. web nu este sigur, poate deveni o sursă pe care hackerii să o folosească, fie pentru a vă ataca clienții direct, fie pentru a-i trimite mesaje spam în fiecare secundă sau alte lucruri chiar mai rău intenționate. 

Dacă nu acordați atenție securității, asigurați-vă că hackerii acordă atenție site-ului dvs.

De fiecare dată când un domeniu este activ, hackerii primesc informațiile respective și încep să probeze acel domeniu pentru găuri de securitate. 

Hackerii au roboți care scanează serverele pentru vulnerabilități.

Servere web

Serverul web este de fapt un program care rulează pe o mașină server. Administratorii web mențin acel server funcționând fără probleme. 

Îl țin la curent cu cele mai recente corecții și se asigură că paginile web pe care le afișează se afișează de fapt. Dacă nu aveți un server web, nu aveți o pagină web – deci da, aveți nevoie de acel server funcțional.

Software Web

Există multe tipuri de aplicații web care se bazează pe software pentru partea de server pentru a funcționa. 

Administratorii web instalează și întrețin toate aceste programe și multe altele:Pagini de server active

  • CGI
  • PHP
  • Partea serverului include
  • JSP
  • Baze de date

Analiza jurnalului

Analiza fișierelor de jurnal ale serverului dvs. Web este foarte importantă dacă veți afla cum să vă îmbunătățiți site-ul. 

Administratorii Web se vor asigura că Weblog-urile sunt stocate și rotite astfel încât să nu preia tot spațiul de pe server. 

De asemenea, pot căuta modalități de a îmbunătăți viteza unui site web, îmbunătățind performanțele serverului în sine, lucru pe care îl pot face adesea revizuind jurnalele și luând în considerare valorile performanței.

Management de conținut

Odată ce aveți mult conținut pe site, este esențial să aveți un sistem de gestionare a conținutului. Menținerea unui sistem de gestionare a conținutului web este o mare provocare administrativă.

De ce nu considerați administrarea web ca o carieră

Poate că nu pare la fel de „plin de farmec” ca un designer sau dezvoltator web, dar administratorii web sunt esențiali pentru menținerea unui site bun. Suntem extrem de recunoscători pentru administratorii web cu care lucrăm în mod regulat. Este o muncă grea, dar nu am putea trăi fără ei.

In concluzie!

Un site administrat iți generează și venituri.
Nu ezita sa ne contactezi dacă ai întrebări sau dorești sa te ajutam cu administrarea websiteului.