De ce sa iti deschizi un magazin online?

Magazin online pentru afacerea ta!

Trăim in secolul in care timpul este prețios. Ne impartim intre familie si administrarea afacerii sau locul de muncă.

Pentru a castiga timpul pierdut dedicat modului de a castiga bani, poti sa iti deschizi online, o versiune a afaceri tale sau daca nu ai una cred ca este timpul sa iti deschizi una.

Crearea unui magazin online, web site sau un blog culinar si nu nunai, sunt idei care pot sa iti aduca venituri fara sa investește prea mult.

Apeleaza la un web designer, web developer care iti poate crea o versiune de site pe placul tau. Nu te arunca direct in platforme ce iti promit ca iti creezi un site rapid si gratuit chiar tu, fara sa ai cunoștințe de web design.

O sa îți faci un site care nu o sa atraga clienți si nu o sa iti faca nici-o vanzare. Mai mult o sa ajungi sa investești bani in promovare pentru ca acolo crezi ca este problema.

In magazin online iti poti afisa produsele fara sa ai costuri cu chiria, angajații, chiar si depozite, etc..

Nu ai produce ce sa vinzi? Cu siguranta vei gasii. Poate te pricepi la lucruri hand made. Este o piata deschisa pentru aceste lucruri. Poate oferi servicii . Esti priceput la diverse lucruri, de ce sa nu faci si bani din asta.

Cu siguranța vei gasi ce sa publici intr-un magazin online. Totul sta in organizare si vei gasi soluții.

In web design sunt câteva lucruri clare. Un design corect atrage atenția, creste seriozitatea brandului

In concluzie trasam cele 3 lucuri pentru care sa iti deschizi un magazin online.

3 lucruri pentru care sa iti deschizi un magazin online?

  • Start-up cu costuri reduse. Pentru a iti deschide un magazin online ai nevoie de un nume de domeniu, hosting si un web designer. Site-ul va fi pus in functiune in cel mult 4 saptamani.
  • Elimini chiria, facturi de intretinere. Pentru ca afacerea ta este exclusiv in mediul online, nu ai nevoie de un spatiu inchiriat. Din start castigi cel putin 350 euro/luna din eliminarea chiriei.
  • Reduci costurile cu angajații. Un magazin online are implementate module si automatizari care usureaza treaba. De la emitere facturi la incasati online cu cardul, site-ul tau este autonom, nu trebuie sa ai un angajat care sa mai faca asta.
creare magazin online, site magazin online, deschide magazin online, e-commerce,